ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Πολιτική Αποστολών Online Αγορών

Σας ευχαριστούμε για τις αγορές σας από την Bath & Body Works GR! Αυτή τη στιγμή αποστέλλουμε παραγγελίες μόνο εντός Ελλάδος. Οι παρακάτω επιλογές αποστολής ισχύουν για είδη που υπάρχουν σε απόθεμα και για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδος.

 

Αποστολές

 

Έξοδα Μεταφοράς

Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης

Ελλάδα

€ 4.00

2-5 εργάσιμες ημέρες

 

Προσφέρετε δωρεάν αποστολή;

Η παραγγελία σας μπορεί να είναι κατάλληλη για μειωμένη ή δωρεάν αποστολή, υπό την προϋπόθεση ότι η προσφορά είναι σε ισχύ. Για την Ελλάδα, το όριο δωρεάν αποστολής ξεκινά από € 39,-.

 

Οδηγίες αποστολής:

Οι εκτιμήσεις παράδοσης βασίζονται σε δύο παράγοντες: το χρόνο επεξεργασίας της παραγγελίας και το χρόνο μεταφοράς. Τα είδη που βρίσκονται σε απόθεμα θα αποσταλούν μόλις εντοπιστεί το είδος και εγκριθεί η πληρωμή σας. Για τις περισσότερες παραγγελίες, η διαδικασία αυτή ξεκινά μόλις υποβληθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία. Ανάλογα με την ώρα που υποβάλλετε την παραγγελία σας, η διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας ενδέχεται να ξεκινήσει την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι εργάσιμες ημέρες είναι Δευτέρα-Παρασκευή, εξαιρουμένων των Ελληνικών Εθνικών/Δημοσίων Αργιών. Κατά τη διάρκεια των διακοπών και των περιόδων αιχμής ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μεγαλύτερο χρόνο επεξεργασίας της παραγγελίας σας από το συνηθισμένο.