ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Πολιτική Επιστροφών για ηλεκτρονικές αγορές:

" Δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με τη Bath & Body Works αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα GR?

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε online για πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η αποστολή της παραγγελίας σας, εφόσον πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, είναι αχρησιμοποίητα και φέρουν όλες τις αρχικές ετικέτες.
 • Τα προϊόντα δεν είναι είδη προσωπικής φροντίδας που μπορούν να ξεβιδωθούν, να παραποιηθούν ή να αγγίξουν το δέρμα, τα οποία για λόγους υγιεινής και υγείας θεωρούνται είδη τελικής πώλησης (αφρόλουτρα σώματος, λοσιόν, κρέμες, σαπούνια χεριών κ.λπ.).
 • Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της Bath & Body Works GR".

 

Βήματα επιστροφής χρησιμοποιώντας τον Λογαριασμό Μου:

 1. Συνδεθείτε στο 'Ο λογαριασμός μου', αν έχετε ήδη λογαριασμό.
 2. Εντοπίστε την αντίστοιχη παραγγελία για την οποία επιθυμείτε να επιστρέψετε προϊόντα μέσω της σελίδας 'Οι παραγγελίες μου' και κάντε κλικ στο πεδίο 'Επιστροφή' στο άκρο δεξιά. Σημειώστε ότι η επιλογή 'Επιστροφή' θα είναι διαθέσιμη μόνο εάν η παραγγελία εξακολουθεί να είναι επιλέξιμη για επιστροφή, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική επιστροφών.
 3. Όταν θα συμπληρώνετε την αίτηση επιστροφής, παρακαλούμε πολύ να όπως προσθέσετε στο πεδίο 'Σχόλια' τις παρακάτω πληροφορίες για πιο εύκολη και γρήγορη επιστροφή:
  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση παραλαβής
  • Περιοχή
  • Τ.Κ.
  • Τηλέφωνο
  • Αριθμό παραγγελίας
  • Αριθμός δεμάτων που θα επιστρέψετε
 4. Θα λάβετε την ετικέτα αποστολής της επιστροφής, μαζί με τις σχετικές οδηγίες συσκευασίας και αποστολής, μόλις εγκριθεί το αίτημα επιστροφής σας.
 5. Η εταιρεία Turnaround θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε την παραλαβή του δέματος ή για να σασ δώσει τον αριθμό αποστολής που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αν παραδόσετε οι ίδιοι το πακέτο στο κοντινότερο κατάστημα ACS (H επιλογή pick-up υσχίει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταξύ 13.00μμ με 17.00 μμ. Η παράδοση του δέματος σε κάποιο κατάστημα ACS υσχίει για την υπόλοιπη χώρα)
 6. Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν σας με ένα άλλο, παρακαλούμε επιστρέψτε το αρχικό προϊόν συμπληρώνοντας τη φόρμα επιστροφής μέσω του 'Λογαριασμού μου' και πραγματοποιώντας νέα παραγγελία".

 

Βήματα επιστροφής με τη χρήση του λογαριασμού επισκέπτη:

 1. Με έναν "Λογαριασμό επισκέπτη" μπορείτε να καταχωρήσετε την επιστροφή σας χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bathandbodyworks.gr/sales/guest/form/
 2. Στην κεντρική σελίδα, οι πληροφορίες της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμες. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιστροφή που είναι διαθέσιμη στην αριστερή πλευρά της σελίδας.
 3. Παρακαλούμε κάντε κλικ στα είδη που θέλετε να επιστρέψετε, πληκτρολογήστε τον λόγο επιστροφής & επιλέξτε την κατάσταση του προϊόντος. Παρακαλούμε να έχετε κατά νου να διαβάσετε την πολιτική επιστροφής για να δείτε ποιες παραγγελίες & προϊόντα είναι επιλέξιμα για επιστροφή.
 4. Όταν θα συμπληρώνετε την αίτηση επιστροφής, παρακαλούμε πολύ να όπως προσθέσετε στο πεδίο 'Σχόλια' τις παρακάτω πληροφορίες για πιο εύκολη και γρήγορη επιστροφή:
  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση παραλαβής
  • Περιοχή
  • Τ.Κ.
  • Τηλέφωνο
  • Αριθμό παραγγελίας
  • Αριθμός δεμάτων που θα επιστρέψετε
 5. Θα λάβετε την ετικέτα αποστολής της επιστροφής, μαζί με τις σχετικές οδηγίες συσκευασίας και αποστολής, μόλις εγκριθεί το αίτημα επιστροφής σας.
 6. Η εταιρεία Turnaround θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε την παραλαβή του δέματος ή για να σασ δώσει τον αριθμό αποστολής που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αν παραδόσετε οι ίδιοι το πακέτο στο κοντινότερο κατάστημα ACS (H επιλογή pick-up υσχίει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταξύ 13.00μμ με 17.00 μμ. Η παράδοση του δέματος σε κάποιο κατάστημα ACS υσχίει για την υπόλοιπη χώρα)
 7. Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν σας με ένα διαφορετικό, παρακαλούμε επιστρέψτε το αρχικό προϊόν συμπληρώνοντας τη φόρμα επιστροφής μέσω του "Λογαριασμού Επισκέπτη" και κάνοντας νέα παραγγελία".

 

Διαδικασία επιστροφής:

 • "Η αποστολή της επιστροφής σας ξεκινά με την καταχώρηση της επιστροφής σας.

 • Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα ελέγχονται κατά την παραλαβή τους.

 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία, η οποία περιλαμβάνει ένα δώρο, σας ζητάμε να επιστρέψετε το δώρο μαζί με την πλήρη παραγγελία, για να λάβετε την πλήρη επιστροφή χρημάτων.

 • Παρέχουμε μία δωρεάν ετικέτα επιστροφής για κάθε παραγγελία μόλις καταχωρήσετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντός 30 ημερών από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η αποστολή της παραγγελίας σας.

 • Η Turnaound είναι η εταιρεία που χρησιμοποιούμε για τις επιστροφές. Όταν εγκριθεί η αίτηση σας, θα σας καλέσουν για να κλείσετε ραντεβού παραλαβής ή για να σας ενημερώσουν για το κοντινότερο κατάστημα που θα μπορείτε να παραδόσετε το δέμα. 
 • Αν θέλετε να κάνετε μια δεύτερη επιστροφή από την ίδια παραγγελία, μπορείτε να το κάνετε με τον προτιμώμενο μεταφορέα και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν εσάς.

 • Παρακαλούμε κρατήστε την επιβεβαίωση αποστολής μέχρι να διεκπεραιωθεί πλήρως η επιστροφή σας".

 

Κατάσταση αιτήματος επιστροφής:

 • Created
  Το αίτημά σας για επιστροφή θα εξεταστεί από το προσωπικό μας εντός 1 εργάσιμης ημέρας για να επιβεβαιωθεί εάν το προϊόν σας είναι κατάλληλο για επιστροφή. Όταν η επιστροφή σας εγκριθεί, θα λάβετε ένα email με περαιτέρω οδηγίες επιστροφής εντός 1 εργάσιμης ημέρας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της επιστροφής σας ή να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες επισκεπτόμενοι τον λογαριασμό σας στο Bath & Body Works ή κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.
 • Εξουσιοδοτημένο
  Θα λάβετε περαιτέρω οδηγίες επιστροφής από εμάς εντός 1 εργάσιμης ημέρας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της επιστροφής σας ή να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες επισκεπτόμενοι το λογαριασμό σας στο Bath & Body Works ή κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.
 • Μερικώς εξουσιοδοτημένο
  Δεν πληρούν όλα τα προϊόντα που συμπεριλάβατε στο αίτημα επιστροφής σας την πολιτική επιστροφής μας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική επιστροφών μας στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που μπορείτε να μας επιστρέψετε, επισκεπτόμενοι τον λογαριασμό σας στο Bath & Body Works ή κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο. Για αυτά τα προϊόντα θα λάβετε περαιτέρω οδηγίες επιστροφής από εμάς εντός 1 εργάσιμης ημέρας. Έχετε ερωτήσεις; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Παρακαλούμε στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]
 • Επιλυμένο
  Το 'χουμε! Λάβαμε την επιστροφή σας και αποζημιώσαμε την παραγγελία σας μέσω της ίδιας μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για να την ολοκληρώσετε. Μπορείτε να περιμένετε να δείτε την επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό σας εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.
  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
  Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αγορά των προϊόντων. Παρακαλούμε να περιμένετε 2-5 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων. Η τράπεζά σας μπορεί να χρειαστεί επιπλέον εργάσιμες ημέρες για να καταχωρήσει την επιστροφή στον λογαριασμό σας.
 • Ακυρωμένο
  Έχετε ακυρώσει το αίτημα επιστροφής σας. Ξέρουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να αφήσετε ένα καλό προϊόν να χαθεί! Χαιρόμαστε που αποφασίσατε να κρατήσετε το/τα προϊόν(τα) σας.
 • Απορρίφθηκε
  Δυστυχώς, το αίτημά σας για επιστροφή δεν συνάδει με την πολιτική μας για τις επιστροφές λόγω 1 ή περισσότερων από τους παρακάτω λόγους:
  Τα προϊόντα δεν ήταν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, είναι χρησιμοποιημένα ή δεν έχουν όλες τις αρχικές ετικέτες ή ταμπελάκια.
  Τα προϊόντα είναι είδη προσωπικής φροντίδας που μπορούν να ξεβιδωθούν, να παραβιαστούν ή να αγγίξουν το δέρμα, τα οποία για λόγους υγιεινής και υγείας θεωρούνται είδη τελικής πώλησης (αφρόλουτρα σώματος, λοσιόν, κρέμες, σαπούνια χεριών κ.λπ.).
  Τα προϊόντα δεν έχουν αγοραστεί μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Bath & Body Works GR.
  Έχετε ερωτήσεις; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Παρακαλούμε στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]

 

Πολιτική επιστροφής χρημάτων:

 • "Όταν η επιστροφή γίνει αποδεκτή, θα επιστρέψουμε το ποσό των ειδών που επιστράφηκαν με την αρχική μέθοδο πληρωμής. Αυτή η επιστροφή δεν θα περιλαμβάνει τα ισχύοντα έξοδα αποστολής της παραγγελίας.

 • Οι επιστροφές πραγματοποιούνται στην αξία του προϊόντος κατά την ημερομηνία και την ώρα της αγοράς. Σε περίπτωση που ένα προϊόν έχει αγοραστεί ως μέρος μιας προωθητικής ενέργειας ή πακέτου συναλλαγών, η αξία του θα υπολογιστεί ως η ανάλογη τιμή προσφοράς ανά προϊόν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

 • Η επιστροφή χρημάτων θα εκδοθεί για όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια επιστροφής, μόλις η επιστροφή σας φτάσει στην αποθήκη μας και υποβληθεί σε επεξεργασία από εμάς. Η διαδικασία επιστροφής μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες από τη στιγμή που θα στείλετε πίσω το προϊόν σας. Μόλις επεξεργαστούμε την επιστροφή σας, θα λάβετε email με την ένδειξη της πίστωσης. Στη συνέχεια, θα λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας εντός δύο (2) έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών. Η τράπεζά σας ενδέχεται να χρειαστεί επιπλέον εργάσιμες ημέρες για να μεταφέρει την επιστροφή στον λογαριασμό σας".

 

Πολιτική επιστροφής προϊόντων που έχουν υποστεί ζημιά:

 • "Εάν τα αντικείμενα έφτασαν έχοντας υποστεί ζημιά, παρακαλούμε συνδεθείτε στον "Λογαριασμό μου" εάν έχετε λογαριασμό ή επισκεφθείτε τη σελίδα παρακολούθησης της παραγγελίας εάν κάνατε check out μέσω guest checkout.

 • Εντοπίστε την αντίστοιχη παραγγελία στην οποία παραλάβατε ένα κατεστραμμένο αντικείμενο μέσω της σελίδας 'Οι παραγγελίες μου' και κάντε κλικ στο πεδίο 'Επιστροφή' στο άκρο δεξιά. Σημειώστε ότι αυτή η επιλογή 'Επιστροφή' θα είναι διαθέσιμη μόνο εάν η παραγγελία εξακολουθεί να είναι επιλέξιμη για επιστροφή, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική επιστροφών.

 • Επιλέξτε τα προϊόντα που παραλάβατε κατεστραμμένα από τη λίστα, επισημάνετε το προϊόν ως κατεστραμμένο επιλέγοντας τη σχετική επιλογή στην αναδυόμενη λίστα 'Κατάσταση προϊόντος' και ανεβάστε μια εικόνα του κατεστραμμένου προϊόντος (ή των κατεστραμμένων προϊόντων).

 • Μόλις η αίτηση ζημιάς γίνει αποδεκτή από εμάς, το ποσό του προϊόντος θα επιστραφεί με την αρχική μέθοδο πληρωμής του. Αυτή η επιστροφή χρημάτων θα περιλαμβάνει επίσης τα έξοδα αποστολής, εάν ισχύουν κατά τη στιγμή της αγοράς, σε περίπτωση που ολόκληρη η παραγγελία έχει υποστεί ζημιά. "

 

Δικαίωμα Απόσυρσης:

 • "Όταν αγοράζετε προϊόντα, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την αγορά χωρίς να προσδιορίσετε τους λόγους για διάστημα έως 14 ημερών. Η περίοδος αυτή αρχίζει από την ημέρα δημιουργίας της αποστολής της παραγγελίας σας.

 • Η Bath & Body Works GR έχει παρατείνει την περίοδο αυτή κατά 14 ημέρες ακόμη, σύμφωνα με την προαναφερθείσα πολιτική επιστροφής.

 • Μόνο τα είδη που είναι επιλέξιμα για επιστροφή, σύμφωνα με την παραπάνω πολιτική επιστροφής, μπορούν να αποποιηθούν".

 

Χρειάζεστε πρόσθετες πληροφορίες;

 • Για πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ενότητα Συχνές Ερωτήσεις στην ιστοσελίδα μας.